Selecteer een pagina
Home 1

De Graaf Copywriting

Content & Concept

Mijn (super)krachten

h

Zakelijke teksten

Press releases, handleidingen, e-books. Teksten met als doel te informeren en jouw kennisautoriteit te bevestigen.

l

Creative copy

Blogs, webteksten, slogans, etc. Sterke en informatieve copy met een twist die blijft hangen en aanzet tot actie.

SEO/Content strategie

Onderzoek en uitvoering van sterke content gericht op relevante keywords. De basis van een site met conversie.

Ontwikkeling website

Ook voor gehele websites (WordPress) kun je bij mij terecht. Ontwikkeling, tekst en beeld. Altijd strak, altijd responsive.

Wat anderen over mij zeggen…

Hansje Hulskamp - Het Massage & Yoga kantoor

“De samenwerking met Jan was heel fijn. Hij was erg snel met reageren en speelde goed in op wat ik op dat moment aangaf. Ook gaf hij hele goede tips om de site zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen en ben ik heel erg blij met het resultaat!”

Yvonne Hendriksen - Tiptop Voetverzorging

“Ik vind mijn website er heel goed uitzien, erg professioneel en heel goed verzorgd. De foto’s en de teksten sluiten erg mooi op elkaar aan, ik had het niet beter kunnen doen. Ik ben er nog steeds heel blij mee en trots op. En zeker de online agenda eraan gekoppeld geeft een snelle toegang tot je agenda, wat heel goed past in deze tijd en waar ook veel gebruik van wordt gemaakt. Eerlijk gezegd is mijn website mooier geworden dan ik had verwacht.

Ik vond de samenwerking met Jan heel vlot verlopen. Hij reageert vrij snel en dat vind ik erg prettig. Ook als het even niet uitkomt geeft hij dit aan. En als je het ergens niet mee eens bent dan staat Jan open voor andere mogelijkheden.”

Khosrow Momeni - Autorijschool Nawied

“Mijn ervaring met Jan de Graaf is ontzettend positief. Zelf werk ik al meer dan 20 jaar als rij-instructeur, maar het ontwerpen van een website heeft mij nooit gelegen. Jan heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd en een website voor mij kunnen maken die professionaliteit uitstraalt en waar mensen makkelijk mee overweg kunnen. Ik merk dat potentiële leerlingen daar goed op reageren. Ik ontvangen dan ook regelmatig complimenten over mijn website. Al met al ben ik erg blij met mijn site en kan ik Jan zeker aanbevelen als content specialist!”

What your read is what you get…