Selecteer een pagina

Content en website ontwikkeling ‘Autorijschool Nawied’

Content en website ontwikkeling 'Autorijschool Nawied 1

Over dit project

Nawied is een autorijschool en eenmanszaak van dhr. Momeni. Een instructeur met meer dan 20 jaar ervaring in het vak en een hoog slagingspercentage. Duidelijkheid en betrouwbaarheid onderscheiden hem van de concurrent. Geen valse belofte over slaginsgaranties, maar tegelijkertijd mensen ook niet onnodig lang laten lessen, maar een zeer persoonlijke en doelgericht scholing is waar dhr. Momeni en autorijschool Nawied voor staat.

Voor de website, ontwikkeld op basis van WordPress, heb ik gekozen voor een simpele, maar overzichtelijke en moderne styling. Uiteraard een aanmeldformulier, een contactformulier, informatie over dhr. Momeni, over zijn ervaring en zijn kijk op het vak en prijzen en informatie over de verschillende pakketten die hij aanbiedt. Verder voor de onbekende en weifelende bezoeker nog een ‘galerij der geslaagden’ en enige testimonials van oud-leerlingen.

Bekijk de site

 

Contact

1 + 8 =

Mijn ervaring met Jan de Graaf is ontzettend positief. Zelf werk ik al meer dan 20 jaar als rij-instructeur, maar het ontwerpen van een website heeft mij nooit gelegen. Jan heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd en een website voor mij kunnen maken die professionaliteit uitstraalt en waar mensen makkelijk mee overweg kunnen. Ik merk dat potentiƫle leerlingen daar goed op reageren. Ik ontvangen dan ook regelmatig complimenten over mijn website. Al met al ben ik erg blij met mijn site en kan ik Jan zeker aanbevelen als content specialist!

Khosrow Momeni (Nawied)

Eigenaar/Rij-instructeur, Autorijschool Nawied