Selecteer een pagina

Content en website ontwikkeling ‘Tiptop Voetverzorging’

Content en website ontwikkeling 'Tiptop Voetverzorging' 1

Over dit project

  • Volledige ontwikkeling van geheel nieuwe website en alle content voor Tiptop Voetverzorging – een eenmanszaak van medisch specialist Yvonne Hendriksen, gespecialiseerd in (medisch) pedicure, nagelcorrectie, wratbehandelingen en voetreflexmassage.

    Met oog op UX design heef site heeft modern, kleurrijk en strak design. Alles is makkelijk vindbaar. Daarbij is hij mobile friendly. Geoptimaliseerd voor SEO, zowel technisch (laadtijd) als content.Gekoppeld aan Google Analytics en Seach Console en teven SEMrush voor constante optimalisatie content.

    Belangrijke punten voor SEO:
    Aanmaak Google Bedrijfspagina voor verbetering vindbaarheid.

  • Ieder behandeling eigen webpagina met SEO-tekst met focus op zoektermen van behandeling + locatie (bijv: ‘voetreflexmassage amsterdam oost’)

Bekijk de site

 

Contact

8 + 9 =

Ik vind mijn website er heel goed uitzien, erg professioneel en heel goed verzorgd. De foto’s en de teksten sluiten erg mooi op elkaar aan, ik had het niet beter kunnen doen. Ik ben er nog steeds heel blij mee en trots op. En zeker de online agenda eraan gekoppeld geeft een snelle toegang tot je agenda, wat heel goed past in deze tijd en waar ook veel gebruik van wordt gemaakt. Eerlijk gezegd is mijn website mooier geworden dan ik had verwacht.

Ik vond de samenwerking met Jan heel vlot verlopen. Hij reageert vrij snel en dat vind ik erg prettig. Ook als het even niet uitkomt geeft hij dit aan. En als je het ergens niet mee eens bent dan staat Jan open voor andere mogelijkheden.

.

Yvonne Hendriksen

Eigenaar/Medisch Specialist, Tiptop Voetverzorging